Информационен Център

Основни Въпроси

1Каква е таксата правоучастие?
Таксата правоучастие е 250лв. (за студенти: 125лв.) до 5 април 2019г. От 6 Април 2019 година, таксата правоучастие е 350лв. (за студенти: 250лв.).
2Таксата правоучастие покрива ли разходите за транспорт от и към локалното летище?
Не, транспортът от и до локалното летище не се покрива от таксата правоучастие.
3Каква е цената на обяда по време на конгреса?
Обядът (на 20 април) е комплимент (безплатен е). Съставен е от напитки, кафе, соленки и топъл сандвич.
4Таксата правоучастие включва ли и цената за нощувка в хотел?
Таксата правоучастие не включва нощувка в хотел, както и друго събитие, освен научното събитие - лекциите, както и безплатен обяд.
5Как мога да направя плащане?
Можете да се свържете с нас за детайли по телефон или като оставите съобщение в контактната форма. Плащането се извършва към Уникредит Булбанк В ПОЛЗА НА: "Ри-Джен Професионално обучение" ЕООД ::: Банкова сметка: BG34UNCR70001522754346 ::: МОЛЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗПИСВАЙТЕ: Три имена ::: Основание: Такса конгрес

Условия за Записване и Отказ

1Как мога да се регистрирам за научното събитие и да запазя нощувка в хотел?
Регистрация и резервация за настаняване могат да бъдат направени единствено чрез формата за контакт или по телефон. Регистрацията и резервацията за настаняване могат да се обработват и потвърждават само при пълно заплащане. Настаняването ще бъде разпределено на принципа "първи пристигнал, първи обслужен", а резервациите, получени след 1 април 2019 г., ще бъдат обработени, но адекватни цени за настаняване и / или специални събития не могат да бъдат гарантирани. Резервациите за настаняване, анулирани след 19 април 2019 г., или ако пристигнете по-късно или напуснете по-рано от посочените във формуляра за резервация дати, ще бъдат таксувани с пълната сума и в такъв случай суми не се възстановяват. All refunds due will be processed after the event.
2Съществува ли такса при отказ?
Административна такса от 30% е валидна за всеки отказ от регистрация получен на/преди 1 април 2019. Възстановяване на сума не може да бъде направено при отказ, получен след 1 април 2019. Регистрираните участници могат да направят трансфер на регистрацията си към колега по всяко време срещу административна такса от 50 лв. Всички дължими възстановявания ще бъдат обработени след събитието. Отказът трябва да бъде получен в писмен вид от организационния комитет на събитието до посочените дати. Сума не може да бъде възстановена за неизползвана услуга, при неявяване на събитието или при предсрочен отказ от присъствие.

Информация за посетителите

1Визи и Паспорти
За всички националности, които посещават България, се изискват валидни паспорти. Понастоящем визите не се изискват от граждани на ЕС, граждани на ЕАСТ, граждани на САЩ, Канада или Австралия. Информация за националности, изискващи виза, може да бъде получена от всяко българско посолство или консулство или в Интернет. Молим Ви, имайте предвид, че отнема от 5 до 6 седмици за обработка на заявлението за виза и се препоръчва ранно кандидатстване. Организационният комитет не може да поема никаква отговорност във връзка с Заявленията за виза и обичайната политика за анулиране на такси за регистрация или хотелски депозити ще се прилага в случай, че даден делегат не е в състояние да присъства на събитието поради късно подаване и / или отхвърляне на заявлението за виза.
2Застраховка
Организационният комитет не носи отговорност за медицински разходи, загуби, щети или злополуки по време на събитието. Особено ще обърнем внимание на политиката за анулиране по отношение на регистрационната такса, хотелския депозит и т.н. В случай, че по някакви причини събитието трябва да бъде отменено или отложено, организационният комитет ще отговаря само за възстановяване на получените пари. Препоръчваме делегатите да се застраховат за медицински разходи и такси за анулиране.
3Регистрация 'На Място'
Бюрото за регистрация ще бъде открито пред залата на събитието както следва: събота 20 април 09.00 - 10.00 часа; Идентификационни баджове за събитието - участниците ще получат бадж с имената си при регистрация за събитието.
4Сертификати за Присъствие
Сертификати ще бъдат включени в конгресната торбичка на всеки от участниците
Не успяхте да откриете отговора, който търсехте?

Свържете се с нас

 

Галина Недялкова

офис-мениджър

+359889440455


Отговорен за записване и настаняване.
 

 

проф. дхн Добромир Енчев

мениджър на събитието - чуждестранни лектори и гости

+359899901902


Отговорен за записване и настаняване на чуждестранни лектори, участници и гости.